Festat vijnë bashkë me shpërblimet!

Përdor kartat e debitit dhe Kreditit Mastercard pranë dyqaneve Neptun 15-31 dhjetor dhe përfito 10% rimbursim për çdo blerje tuajën!

Lexo më poshtë termat dhe kushtet

Dokumenta ndihmëse

Terma dhe kushte