Ke një kërkesë? E kemi një zgjidhje!

Apliko për një kredi konsumatore të pasiguruar në Alpha Bank dhe përfito procedura të shpejta aprovimi dhe financim:

 • Deri në 2.500.000 lekë pa kolateral 
 • Deri në 500.000 lekë pa garantor 
 • Kupon dhuratë deri në 10.000 lekë pranë dyqaneve Neptun, Spar, Jumbo, Parfois, Mango, Okaidi, Women’Secret, Geox, Prenatal, Springfield, Carpisa dhe Cortefiel

Termat dhe kushtet e fushatës

 • Oferta është e vlefshme për klientë ekzistues dhe të rinj të cilët aplikojnë për kredi konsumatore të pasiguruar deri në 7 janar 2021
 • Kjo fushatë konsiston në lëshimin e kuponave elektronik, që do të përdoren për blerje në rrjetin e dyqane: Neptun, Spar, Jumbo, Parfois, Mango, Okaidi, Women’Secret, Geox, Prenatal, Springfield, Carpisa dhe Cortefiel.
  • Kuponat do të jenë në vlerën 5.000 lekë dhe 10.000 lekë specifikisht si më poshtë: Kupon me vlerë 5.000 lekë për kredi të aprovuar dhe disbursuar me limit ≤ 500.000 lekë
  • Kupon me vlerë 10.000 lekë për kredi të aprovuar dhe disbursuar me limit > 500.000 lekë

Informacion rreth kuponit të përfituar:

 • Kuponi do të jetë elektronik dhe klienti do të marr një mesazh në numrin e telefonit të deklaruar në degë.
 • Mesazhi do të përmbajë numrin serial të kuponit në shumat 5.000 lekë dhe 10.000 lekë (sipas shumës së kredisë së disbursuar) të vlefshëm për t'u përdorur pranë dyqaneve të sipërpërmendur.
 • Shuma prej 10.000 lekësh do të ofrohet në dy kupona prej 5.000 lekësh secili.
 • Vlera e blerjes nuk mund të jetë më pak se vlera e kuponit dhe në rast se blerjet tejkalojnë vlerën e kuponit, klienti duhet të paguajë diferencën me fondet e veta.
 • Kuponi elektronik është mjet pagese i cili përdoret vetëm një herë në një transaksion të vetëm, në një prej dyqaneve të sipërpërmendura.


Mësoni më shumë rreth kredisë konsumatore të pasiguruar KËTU