Hapje llogarie online klient ekzistues     

Nëse je klient ekzistues në Alpha Bank Albania dhe dëshiron të hapësh një llogari të re shkarko më poshtë formularin e aplikimit dhe formën e plotësuar dërgoje në info.albania@alpha.gr

Aktivizim online llogari jo-aktive 

Nëse je klient ekzistues në Alpha Bank Albania që ke një llogari jo-aktive dhe dëshiron ta aktivizosh atë shkarko më poshtë formularin e aplikimit dhe formën e plotësuar dërgoje në info.albania@alpha.gr

Hapje llogarie online klient i ri

Nëse je klient i ri dhe dëshiron të regjistrohesh dhe të hapësh një llogari në Alpha Bank Albania shkarko më poshtë formularin e aplikimit dhe formën e plotësuar dërgoje në info.albania@alpha.gr

Shënim i rëndësishëm:

Që të mund të plotësoni formën pdf nëse e hapni nga:

  • Laptop ose kompjuter: plotësojeni ruajeni te dokumentat tuaja dhe bashkangjiteni te e-mail që do të dërgoni;
  • Telefon: ju duhet të keni të shkarkuar Adobe Acrobat Reader në telefon. Kur klikoni në link të formës, pasi forma hapet ju duhet ta ruani atë në telefonin tuaj. Shkoni te dokumentat tuaj hapni formën, plotësojeni, ruani ndryshimet dhe bashkangjiteni te e-mail që do të dërgoni.

Aplikimet do të procesohen gjatë orarit zyrtar të Bankës nga e hëna në të premte