Para aplikim online për kartë krediti ose kredi      

Nëse je i interesuar për nje kartë krediti ose kredi shkarko më poshtë formularin e para aplikimit dhe formën e plotësuar dërgoje në callcenter.albania@alpha.gr

Kujdes: Kjo formë është para aplikim. Stafi ynë do të analizojë të dhënat tuaja paraprake dhe do t'ju kontaktojë për t'ju udhëzuar për në vazhdimësi.

Shënim i rëndësishëm:

Që të mund të plotësoni formën pdf nëse e hapni nga:

  • Laptop ose kompjuter: plotësojeni ruajeni te dokumentat tuaja dhe bashkangjiteni te e-mail që do të dërgoni;
  • Telefon: ju duhet të keni të shkarkuar Adobe Acrobat Reader në telefon. Kur klikoni në link të formës, pasi forma hapet ju duhet ta ruani atë në telefonin tuaj. Shkoni te dokumentat tuaj hapni formën, plotësojeni, ruani ndryshimet dhe bashkangjiteni te e-mail që do të dërgoni.

Aplikimet do të procesohen gjatë orarit zyrtar të Bankës nga e hëna në të premte.