Aplikim online kartë debiti                                                                                                                        

Nëse ke një llogari në Alpha Bank Albania dhe dëshiron ta lidhësh atë me kartë debiti shkarko më poshtë formularin e aplikimit dhe formën e plotësuar dërgoje në callcenter.albania@alpha.gr

Aplikim online për riaktivizim/rilëshim karte debiti dhe/ose rilëshim të kodit pin                                 

Nëse ke një kartë debiti të mbyllur, bllokuar ose dëmtuar dhe nëse ke harruar kodin pin shkarko më poshtë formularin e aplikimit dhe formën e plotësuar dërgoje në callcenter.albania@alpha.gr

Aplikim online për riaktivizim/rilëshim karte krediti dhe/ose rilëshim të kodit pin                                 

Nëse ke një kartë krediti të mbyllur, bllokuar ose dëmtuar dhe nëse ke harruar kodiN pin shkarko më poshtë formularin e aplikimit dhe formën e plotësuar dërgoje në callcenter.albania@alpha.gr

Shënim i rëndësishëm:

Që të mund të plotësoni formën pdf nëse e hapni nga:

  • Laptop ose kompjuter: plotësojeni ruajeni te dokumentat tuaja dhe bashkangjiteni te e-mail që do të dërgoni;
  • Telefon: ju duhet të keni të shkarkuar Adobe Acrobat Reader në telefon. Kur klikoni në link të formës, pasi forma hapet ju duhet ta ruani atë në telefonin tuaj. Shkoni te dokumentat tuaj hapni formën, plotësojeni, ruani ndryshimet dhe bashkangjiteni te e-mail që do të dërgoni.

Aplikimet do të procesohen gjatë orarit zyrtar të Bankës nga e hëna në të premte.