Bashkimi mes Alpha Bank Albania (pjesë e Grupit OTP) dhe OTP Bank Albania, miratohet nga Banka e Shqipërisë

Pas miratimit të Bankës së Shqipërisë për të realizuar këtë bashkim duke vijuar në të ardhmen si Banka OTP Albania, procesi i bashkimit është në fazën e tij finale. Kjo gjë pritet të ndodhë në harkun e pak ditëve.

Banka OTP Albania shpreh falenderimin për të gjithë klientët dhe punonjësit e saj, dhe riforcon përkushtimin e saj në ofrimin e shërbimit në cilësinë më të lartë për të gjithë klientët dhe partnerët. Klientët e bankës së bashkuar OTP Bank Albania, do kenë mundësinë të përfitojnë shërbim në rrjet më të zgjeruar të degëve, ATM-ve, dhe POS.

Lajme te tjera