Mbështetja ndaj klientit ka qenë dhe ende është prioriteti ynë më i madh.

 

Në intervistën e dhënë për revistën ‘’Bankieri’’ Z. Georgios Papanastasiou, Drejtor i Përgjithshëm i Alpha Bank Albania foli rreth ndikimit që pandemia pati në sistemin bankar, si Alpha Bank Albania e përballoi këtë sfidë dhe planet e zhvillimit për të ardhmen.

Lexoni intervistën e plotë më poshtë

Dokumenta ndihmëse

Bankieri Janar 2021

Lajme te tjera