Alpha Bank bëhet OTP Bank së shpejti

Mëso më shumë

Merr sot shtëpinë tënde!

Norma interesi preferenciale dhe afat ripagimi deri në 30 vite

Mëso më shumë

Alpha e-Banking

Jemi aty ku ti je

Mëso më shumë

Pagesa Automatike Faturash

Shijo çdo moment ndërkohë që faturat e tua paguhen automatiksht!

Mëso më shumë

Një zgjidhje e vetme për të gjitha dëshirat e tua!

Apliko për kredi konsumatore dhe përfito afat ripagimi deri në 7 vjet.

Mëso më shumë

Ju sugjerojmë

Kredia Konsumatore Alpha Realizo

Plotëso sot çdo dëshirë!

Mëso më shumë

Kredia për Shtëpi Alpha Plan

Merr sot shtëpinë tënde!

Mëso më shumë

Apliko Online

Apliko online shpejt dhe thjesht!

Mëso më shumë

Pagesë Automatike Faturash Mujore

Shijo çdo moment ndërkohë që faturat e tua paguhen automatiksht!

Mëso më shumë

Karta e Kreditit Mastercard

Liri absolute kudo ku je!

Pagesat tuaja do të jenë më komode se kurrë

Mëso më shumë

Mjete të nevojshme

APLIKO ONLINE

Te rejat nga Alpha Bank

Informohuni për lajmet tona më të fundit përmes njoftimeve për shtyp të Bankës dhe Grupit.

Zbulo kartën e duhur për ty!