KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 27.04.2021

CHF BLIHET 107.40 SHITET 115.40

EUR BLIHET 120.20 SHITET 126.20

GBP BLIHET 137.70 SHITET 145.70

USD BLIHET 99.00 SHITET 105.00

Alpha Oferta Kreditë Konsumatore

Ke një kërkesë? E kemi një zgjidhje!

Apliko për një kredi konsumatore të pasiguruar në Alpha Bank dhe përfito procedura të shpejta aprovimi dhe financim:
 • Deri në 2.500.000 lekë pa kolateral 
 • Deri në 500.000 lekë pa garantor 
dhe për më tepër një kupon dhuratë deri në 10.000 lekë pranë dyqaneve Neptun, Spar, Jumbo, Parfois, Mango, Okaidi, Women’Secret, Geox, Prenatal, Springfield, Carpisa dhe Cortefiel.

Termat dhe kushtet e fushatës
 • Oferta është e vlefshme për klientë ekzistues dhe të rinj të cilët aplikojnë për kredi konsumatore të pasiguruar deri në 7 janar 2021
 • Kjo fushatë konsiston në lëshimin e kuponave elektronik, që do të përdoren për blerje në rrjetin e dyqane: Neptun, Spar, Jumbo, Parfois, Mango, Okaidi, Women’Secret, Geox, Prenatal, Springfield, Carpisa dhe Cortefiel.
 • Kuponat do të jenë në vlerën 5.000 lekë dhe 10.000 lekë specifikisht si më poshtë: 
  • Kupon me vlerë 5.000 lekë për kredi të aprovuar dhe disbursuar me limit ≤ 500.000 lekë
  • Kupon me vlerë 10.000 lekë për kredi të aprovuar dhe disbursuar me limit > 500.000 lekë
Informacion rreth kuponit të përfituar:
 • Kuponi do të jetë elektronik dhe klienti do të marr një mesazh në numrin e telefonit të deklaruar në degë.
 • Mesazhi do të përmbajë numrin serial të kuponit në shumat 5.000 lekë dhe 10.000 lekë (sipas shumës së kredisë së disbursuar) të vlefshëm për t'u përdorur pranë dyqaneve të sipërpërmendur.
 • Shuma prej 10.000 lekësh do të ofrohet në dy kupona prej 5.000 lekësh secili.
 • Vlera e blerjes nuk mund të jetë më pak se vlera e kuponit dhe në rast se blerjet tejkalojnë vlerën e kuponit, klienti duhet të paguajë diferencën me fondet e veta.
 • Kuponi elektronik është mjet pagese i cili përdoret vetëm një herë në një transaksion të vetëm, në një prej dyqaneve të sipërpërmendura.
Mësoni më shumë rreth kredisë konsumatore te pasiguruar KËTU