KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 27.04.2021

CHF BLIHET 107.40 SHITET 115.40

EUR BLIHET 120.20 SHITET 126.20

GBP BLIHET 137.70 SHITET 145.70

USD BLIHET 99.00 SHITET 105.00

10% BONUS në MEGATEKPër çdo shpenzim në Megatek me kartat MasterCard dhe American Express nga Alpha Bank Albania ti përfiton
10% shpërblim! Bli gjithçka që dëshiron, paguaj me kartat American Express dhe Mastercard dhe 10% e vlerës së shpenzuar do të kthehet në kartën tënde.

Oferta është e vlefshme nga data 15 Gusht deri më 30 Shtator.

Kjo ofertë përmban terma dhe kushte të cilat i gjen KËTU