KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 27.04.2021

CHF BLIHET 107.40 SHITET 115.40

EUR BLIHET 120.20 SHITET 126.20

GBP BLIHET 137.70 SHITET 145.70

USD BLIHET 99.00 SHITET 105.00

Mbështetja ndaj klientit ka qenë dhe ende është prioriteti ynë më i madh.
2/2/2021
News Cover Photo
Në intervistën e dhënë për revistën ‘’Bankieri’’ Z. Georgios Papanastasiou, Drejtor i Përgjithshëm i Alpha Bank Albania foli rreth ndikimit që pandemia pati në sistemin bankar, si Alpha Bank Albania e përballoi këtë sfidë dhe planet e zhvillimit për të ardhmen.

Lexoni intervistën e plotë KËTU
Kthehuni