KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 27.04.2021

CHF BLIHET 107.40 SHITET 115.40

EUR BLIHET 120.20 SHITET 126.20

GBP BLIHET 137.70 SHITET 145.70

USD BLIHET 99.00 SHITET 105.00

Njoftim i rëndësishëm
2/11/2020
News Cover Photo
Të nderuar Klientë,

Dëshirojmë t'ju njoftojmë se Banka ka marrë vendimin, për mbylljen e llogarive rrjedhëse dhe të kursimit në status ‘’inaktiv’’ prej më shumë se 5 vitesh dhe balancë zero si për klientët individ ashtu dhe ata jo-individ.

Vendimi hynë në fuqi duke filluar nga data 20 Nëntor 2020.

Në rast se dëshironi të aktivizoni llogaritë tuaja, ju lutemi të paraqiteni në një nga degët e Alpha Bank Albania ose të aplikoni online KËTU.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin!


Me respekt,
Alpha Bank Albania
Kthehuni