KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 27.04.2021

CHF BLIHET 107.40 SHITET 115.40

EUR BLIHET 120.20 SHITET 126.20

GBP BLIHET 137.70 SHITET 145.70

USD BLIHET 99.00 SHITET 105.00

Njoftim i rëndësishëm për kartën Visa Electron
27/10/2020
News Cover Photo
I nderuar Klient,

Gjithmonë synojmë t’ju ofrojmë produkte dhe shërbime të cilat ju përmirësojnë dhe thjeshtësojnë veprimet tuaja të përditshme. Për këtë arsye që prej muajit qershor Banka ka filluar migrimin e kartave të debitit Visa ElectronEnter Mastercard. Karta e debitit Visa Electron nuk do të funksionojë më pas datës 30 tetor 2020 dhe ju ftojmë të paraqiteni në degën tuaj Alpha Bank për të tërhequr kartën Enter Mastercard e cila është gati.

Karta e re Mastercard vjen pa asnjë kosto shtesë dhe me funksionalitete të reja:
  • Pagesa pa kontakt
  • Përdorim online brenda dhe jashtë Shqipërisë
  • Dizajn unik
  • Mundësi njoftimi me SMS në kohë reale për veprimet me kartë nëpërmjet regjistrimit në shërbimin Alpha SMS
Kodi juaj personal (PIN) do të vazhdojë të mbetet i njëjtë. 

Për çdo informacion ju lutemi të na telefononi në numrin 042 240 477.

Ju falenderojmë për bashkëpunimin!


Alpha Bank Albania


Kthehuni