KURSI I KEMBIMIT VALUTOR 27.04.2021

CHF BLIHET 107.40 SHITET 115.40

EUR BLIHET 120.20 SHITET 126.20

GBP BLIHET 137.70 SHITET 145.70

USD BLIHET 99.00 SHITET 105.00

Së bashku me familjet në vështirësi
22/4/2020
News Cover Photo
Në këtë periudhë sfiduese për të gjithë, Alpha Bank Albania gjendet pranë familjeve në vështirësi duke dhuruar 100 paketa me ushqime dhe produkte sanitare, përmes Kryqit të Kuq Shqiptar, Dega Tiranë.

E pyetur për këtë nismë, Znj. Erjona Çela, Anëtare e Bordit Ekzekutiv për Biznesin me Pakicë pranë Alpha Bank Albania tha se ‘’Banka përgjatë gjithë viteve që operon në Shqipëri ka ndërmarrë vazhdimisht nisma për mbështetjen e komunitetit, si pjesë e programit të Përgjegjësisë Sociale të Korporatës, por tani më shumë se kurrë duhet që të gjithë të solidarizohemi duke mbështetur ato familje që janë prekur më së shumti nga situata e krijuar nga pandemia COVID-19. Ne e dimë që ka shumë për të bërë dhe jemi të angazhuar për të mbështetur në vazhdimësi projekte jo vetëm me impakt social por edhe edukativ, shëndetësor, mjedisor etj.
Kthehuni